Om oss

Några ord om Eds varuautomater

Företaget startades 1999 med huvudinriktning på kaffeautomater och Varuautomater. Företaget har utvecklats till att tillhandahålla kvalitetsprodukter för Vending branschen och ledande kaffe leverantörer.

Verksamheten är i dag huvudsakligen uthyrning och service. Vi sätter stor vikt vid att kunna våra produkter med inställningar för optimal smak och drift ekonomi. Eds varuautomater har över 19 års branscherfarenhet och utbildar sig fortlöpande inom Vending och barista/kaffe kurser.

Miljötänk

  • På Eds Varuautomater har vi ett miljötänk.
  • När vi besöker våra kunder  jobbar vi  flitigt med att lägga upp våra körturer för att minska utsläpp.
  • Vi jobbar med att optimera automaten så att rätt dosering tillreds .
  • På våra kurser jobbas det med hållbarhet allt från bönor plockas till serveringen i koppen
  • Vi tycker att våra kunder har ett bra miljötänk genom att välja en kaffeautomat.
  • " Inte producera mer än man förbrukar "

Geografiskt område

Vår geografiska rörlighet sträcker sig från Dalslands vackra orter till stoltserande Bohusläns västkustklimat. För att vi ska kunna ge en effektiv, personlig och snabb service har vi valt att begränsa vår geografiska spridning då vi värdesätter kvalitet framför kvantitet.

Örjan Eriksson

Jag är en person som gillar utmaningar, allt från att få en ny kund att bli nöjd till att försöka slå min broder i våra olika löparlopp runt om i världen.

Gillar friluftsliv med kängor eller skidor på fötterna.

Lärde mig dricka kaffe i ungdomsåren som bara smaka mjölk och socker.

Robin Ferdinandsson

Stor passion för kaffe som växt under mina år som servicetekniker på Eds Varuautomater.

Mina lediga timmar ägnar jag gärna framför engelsk ligafotboll där hjärtat finns i västra London. Utöver ett stort idrottsintresse så lägger jag mer än gärna tid i köket eller med vänner.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram